Szállítási Információk

Az MPL gyorsan, kényelmesen házhoz viszi megrendelésed az ország egész területén! A küldemény várhatóan a rendelés leadását követő 2. munkanapon fog megérkezni. Érdemes olyan címet (akár munkahelyit) megadni, ahol napközben tartózkodsz, mert munkaidőben (8 és 17 óra között) kézbesítik csomagjainkat. Amennyiben nem talál a rendelésben megadott címen a kézbesítő, akkor a postaládában fogsz értesítést kapni a csomag érkezéséről, vagy a posta futár telefonon veszi fel a kapcsolatot Veled. Sikertelen kézbesítés esetén  az MPL a következő munkanapon ismételten megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha ez a próbálkozás is sikertelen, akkor az értesítésen szereplő postán veheted át a küldeményed 10 munkanapig. Amennyiben a szállítással kapcsolatban olyan közlendőd van, amit szeretnél megosztani a futárral (pl. nem jó a csengő), azt a megrendelő lap utolsó részében található megjegyzés rovatban tüntesd fel. Ezeket a megjegyzéseket fel szoktuk tűntetni a csomagon, de a speciális kérések teljesítése nem rajtunk múlik. Díja 1299 Ft, 25 000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES Amennyiben 10 napig sem kerül átvételre a küldemény, úgy az MPL visszaküldi a csomagot hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.   Postán maradó csomag: A megrendelés leadásakor kiválaszthatod, hogy melyik postán szeretnéd átvenni a csomagot. Személyesen, személyazonosság igazolásávalveheti át a postán a tőlünk megrendelt termékeket a csomag címzettje a megrendelést követő 2. munkanaptól. (Előfordulhat, hogy a reggeli órákban még nem, de délután már megérkezik a csomag). Az átvételre 10 munkanapig van lehetőség. Amennyiben ez idő alatt nem kerül átvételre a csomag, úgy az MPL visszaküldi hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük. Mikor érdemes a Postán maradó szállítási módot választani:

  • Ha nagyon elfoglalt vagy és nem tudod egész nap otthon várni a csomagot,
  • Ha úgyis a közelben van a posta és egyszerűen be tudsz érte menni,
  • Ha fontos, hogy a legolcsóbb szállítási módot válaszd.

25 000 Ft feletti bruttó rendelési érték esetén INGYENES! 14 999 Ft bruttó rendelési értékig is csak 899 Ft!

1499 Ft akció alkalmával nincsne ingyenes szállítás.


Átvétel MOL töltőállomásokon A megrendelés leadásakor kiválaszthatod, hogy melyik MOL töltőállomáson szeretnéd átvenni a csomagot. Személyesen veheti át a postán a tőlünk megrendelt termékeket a csomag címzettje a megrendelést követő 2. munkanaptól. (Előfordulhat, hogy a reggeli órákban még nem, de délután már megérkezik a csomag). Az átvételre 10 munkanapig van lehetőség. Amennyiben ez idő alatt nem kerül átvételre a csomag, úgy az MPL visszaküldi hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük. Mikor érdemes az Átvátel MOL töltőállomáson szállítási módot választani:?

  • Ha nagyon elfoglalt vagy és nem tudod egész nap otthon várni a csomagot,
  • Ha úgyis a közelben van egy MOL kút és egyszerűen be tudsz érte menni,
  • Ha fontos, hogy munkaidő után, vagy akár hétvégén is át tudd venni a csomagodat.

15 000 Ft feletti bruttó rendelési érték esetén INGYENES! 14 999 Ft bruttó rendelési értékig is csak 999 Ft!

1499 Ft akció alkalmával nincsne ingyenes szállítás.


Személyes átvétel Ügyfélszolgálati irodánkban, (Kótaj Dózsa György utca 49.) személyesen átveheted az összekészített csomagod munkanapokon 8 és 16 óra között. Érdemes előtte időpontot egyezetni az ügyfélszolgálati telefonon.